Blog

Masturberen kun je leren

Voor veel vrouwen is het nog lastig om er voor uit te komen dat ze masturberen. Dit komt omdat hier nog niet genoeg over gepraat word. Maar we moeten niet vergeten dat masturbatie zeker ook voordelen heeft en we daar over kunnen en mogen praten. En zeker uitvoeren! Het is een ontdek je plekje! Je komt er op deze manier heel fijn achter welke stimulatie bij jou het beste werkt om een orgasme te bereiken. Nog een voordeel is dat als jij en je partner niet op dezelfde tijd of even vaak willen vrijen je toch tot een hoogte punt kunt komen. Masturberen kan je leren. Hoe? Neem wat tijd voor je zelf. Bouw een paar keer per week een momentje voor je zelf in. Als je het fijn vind kun je hier ook glijmiddel bij gebruiken. Zo als in ons vorige Oefen dan vier of vijf maal per week 10 tot 20 minuten. Betast de schaamlippen, onderzoek de clitoris en verhoog de druk geleidelijk aan.

Leren masturberen!

Er is niets tegen masturbatie

Ondanks het feit dat er geen enkele reden bestaat om je over masturbatie schuldig of beschaamd te voelen… Lijden veel vrouwen aan die gevoelens. Als je nooit gemasturbeerd hebt of nog nooit een orgasme hebt gehad, zal je waarschijnlijk merken dat het idee van masturbatie je weerstand geeft tegen de gedachte eraan. Als dat het geval is, is het goed dat je allereerst de voordelen van masturbatie leert kennen.

 • Masturbatie is de gemakkelijkste manier om te ontdekken welke manieren van stimulatie bij jou het beste werken Als je dat eenmaal weet kun je je partner leren hoe hij jou moet prikkelen.
 • Het is een heel betrouwbare manier om te leren een orgasme te bereiken. Je bent helemaal met je zelf, daarom kan je alle remmen los laten.
 • Of je een partner hebt of niet en of je beiden op dezelfde tijd of even vaak wilt vrijen of niet, je kunt je seksuele vitaliteit behouden en door masturberen eventuele spanning verkomen.

Leren masturberen

Om deze oefeningen succesvol te doen verlopen, moet je volkomen vrij zijn van angst voor storing of afleiding. Zorg dus voor volledige afzondering. Ook moet je er ruimschoots de tijd voor nemen. Het is ook heel fijn om hier een hulp middel bij te gebruik denk hierbij aan een glijmiddel – massage- of babyzalf bijvoorbeeld (maar geen vaseline) om de gevoelens te versterken en de kans op huidirritatie zo klein mogelijk te houden.

Het is fijn om je zelf te leren kennen op een andere manier. Oefen vier of vijf maal per week 10-20 minuten Misschien bereik je een orgasme en misschien ook niet, beiden is helemaal prima! Want in dit stadium is het doel je zelf leren kennen en te ontdekken hoe het voelt.

 1. Betast en streel de binnenste en buitenste schaamlippen en het gebied eromheen. Experimenteer met verschillende druksterktes en varieer het ritme.
 2. Onderzoek nu de kittelaar (=clitoris): de schacht, de kop (eikel of glans) en het huidkapje dat eroverheen ligt. Misschien moet je dat kapje terugtrekken om de clitoris te kunnen aanraken.
 3. Begin met een lichte aanraking en verhoog de druk geleidelijk. Je zal merken dat je meer druk kunt verdragen als je door de huidplooien heen wrijft die links en rechts van de clitoris liggen, dan bij directe wrijving. Probeer de gevoelens te versterken en te verzwakken door de druk te variëren.
 4. Probeer de schacht tussen wijs- en middelvinger te nemen en op en neer of heen en weer te wrijven. Maak dan met stevige druk van twee vingers een ronddraaiende beweging over het hele gebied van de kittelaar alsof je een spier onder de huid masseert.
 5. Als de gevoelens die je met het voorgaande in de clitoris oproept te sterk zijn, verdeel dan de druk door de palm of de muis van je hand te gebruiken.
 6. Als wrijven en druk geen sterke prikkeling verschaffen, leg je hand dan beschermend over de clitorisstreek en laat hem vibreren. Of laat je vingers snel op en neer over de kittelaar glijden.

Je vooruitgang beoordelen

Als je eenmaal deze oefeningen zonder angst, schuldgevoel of schaamte hebt leren doen en hebt ontdekt hoe je althans enkele plezierige gevoelens kunt opwekken, ben je rijp voor de volgende stap. Als je na zes weken nog niet het gevoel hebt dat je vooruit bent gegaan, probeer dan toch de volgende ronde. Je  zult waarschijnlijk merken dat de sterkere stimulatie die daarbij in het spel is, je gemakkelijker tot opwinding brengt.

Intensiteit opvoeren.

De volgende oefeningen laten zien hoe je de intensiteit van de genitale gevoelens kunt opvoeren tot een orgasme. Oefen dit net als het voorgaande, vier tot vijf keer per week, 10-20 minuten per keer.

 1. Streel eerst, met gebruik van een glijmiddel, zacht de grote schaamlippen en ga dan langzaam in de richting van de kittelaar.
 2. Stimuleer de clitoris door het kapje heen en schuif dan het kapje omhoog, zodat je schacht en eikel direct kunt prikkelen. Ontwikkel een regelmatig ritme waarbij je op de schacht veel maar op de eikel weinig druk uitoefent.
 3. Waarschijnlijk zal de kittelaar gevoeliger worden naarmate je meer opgewonden raakt. Misschien merk je zelfs dat je directe stimulatie ondraaglijk vindt. Als dat het geval is, verminder dan een beetje door je ófwel meer met de schacht dan met de eikel bezig te houden ófwel door de druk indirect via het kapje of de kleine schaamlippen uit te oefenen. Handhaaf zoveel mogelijk hetzelfde ritme en dezelfde soort stimulatie.
 4. Uiteindelijk zal je een golf van warmte door je heen voelen gaan. Dit is geen orgasme, maar gaat er meestal aan vooraf. Het is belangrijk nu op dezelfde wijze en met hetzelfde ritme door te gaan. Als je namelijk in dit stadium stopt zullen de sensaties wegebben en zal het moeilijk zijn weer zover te komen. Het orgasme zelf – een snelle opeenvolging van contracties diep in de vagina – zal waarschijnlijk volgen. Je kunt het best doorgaan met stimuleren tot de contracties afgelopen zijn. Bij deze oefeningen moet je niet naar een orgasme toe werken maar je eraan overgeven als het komt.

Je vooruitgang beoordelen

Je zal met behulp van deze oefening al gauw in staat zijn elke keer dat je masturbeert een orgasme te bereiken, of althans de pre-orgastische warmtegolf voelen. Als je nog steeds geen orgasme krijgt of meent dat je een beetje meer stimulatie nodig hebt om je over de drempel te duwen, probeer dan een vibrator te gebruiken. 

Masturberen

Deze maand gaan we het hebben over ja je leest het goed : Masturberen!

Misschien wist je het nog niet, maar het is echt waar vrouwen masturberen ook! Dit is natuurlijk helemaal geen nieuws, maar het is ook nog niet zo dat we hier openlijk over praten. Masturberen is gezond en normaal. De meeste mensen doen het! in ieder geval, ruim 80 procent van de Nederlandse bevolking bezorgt zichzelf meerdere malen per week een hoogtepunt… Dus waarom zou jij het niet doen? Daarbij heeft vrouwelijke masturbatie vele gezondheidsvoordelen en heeft het een positieve invloed op je seksualiteit, alleen of met je partner. Je geeft je zelf toch ook een verwenmoment met iets lekkers te eten? Waarom dan niet met Masturberen?

Daarom hebben we vandaag 5 masturbatietechnieken voor beginners!

Seksualiteit en bevrediging zijn heel persoonlijk, maar er zijn een aantal basistechnieken die voor heel wat vrouwen lijken te werken.

1.Uitgesteld verlangen

Uitgesteld verlangen is bouwen naar een hoogtepunt met een intensere orgasme. Herhaaldelijk een orgasme benaderen, maar net voor je je hoogtepunt bereikt even stoppen en je orgasme uitstellen, kan zorgen voor een langere en intensere orgasmes.

2. Consistentie

Repetitie is voor de meeste vrouwen de sleutel tot het bereiken van een hoogtepunt. Wanneer een bepaalde techniek heel lekker voelt en je daardoor naar een climax toewerkt, is de kans op een orgasme het grootst wanneer je exact dezelfde beweging, exact hetzelfde ritme en exact dezelfde druk aanhoudt.

3. Ritme en druk tijdens het masturberen

Je vagina is jou parel, ga er ook zo mee om. Probeer verschillende bewegingen en technieken om dit uit te voeren. soms als je het ritme of de druk een klein beetje aanpast kan het heel anders aanvoelen. Speel daarom met je zelf en experimentter op verschillende ritmes en intensiteiten.

4. Tijd

Het mag natuurlijk snel! je zelf naar een hoogte punt brengen maar en goede manier om tijdens het masturberen tot een orgasme te komen, is je tijd nemen. Dwing jezelf niet om binnen enkele minuten klaar te komen, maar bouw de stimulatie langzaam op. Dat kan je doen door eerst de zones rond je vagina te strelen, door verschillende technieken te combineren of door ritme en intensiteit op te bouwen. Neem de tijd om je zelf te ontdekken en gun je zelf de tijd om je zelf te ontekken!

5. Glijmiddel

Vaak denken we nog dat we glijmiddel alleen gebruiken bij vaginale droogte of anale seks. Maar laat deze gedachte los! want het kan zo’n aanvulling zijn van het masturberen. Je vagina, en zeker je clitoris, is een hypergevoelig lichaamsdeel. Het is daarom fijn om deze met liefde en zachtheid te benaderen. Daarom kan en mag het zeker een aanvulling zijn op het verwennen van je zelf.

Temple Of Love

Temple Of Love

Op zaterdag 1 mei van 20:00 tot 00:00 uur vindt Temple Of Love plaats:
Een online belevenis waar alles op het gebied van liefde, relaties en erotiek samenkomt. Waar TOYBOXX ook aanwezig zal zijn.

Het programma

Zak onderuit terwijl je geniet van erotisch entertainment in de cinema of zoek de spanning én anderen (chat & videochat) op in de Garden of Love. De Temple of Knowledge is dé plek voor relationele, emotionele en seksuele zelfontplooiing. Hier volg je sessies van toonaangevende seksuologen en andere experts op het gebied van liefde en relaties. Ga jij graag op onderzoek uit om je grenzen te verleggen? Duik dan in de prettige privacy van je eigen woon- of slaapkamer ondergronds The Cellar of Darkness in voor opwindende masterclasses en workshops over erotische massages, webbing en bondage óf maak iemands stoutste dromen waar in The Pleasure Fountain. Op de Mystic Market kun je bovendien alles vinden om je nieuwe ervaringen in de praktijk te brengen met sexy lingerie of stimulerende wannahaves. Kortom: sit back and relax. Of juist niet.

TOYBOXX op Temple Of Love

Scoor jouw ticket met korting!
De kosten voor dit online pleasure festival zijn normaal € 27,50, maar wij van TOYBOXX geven € 5,- korting op je ticket! Gebruik de volgende code bij het aanschaffen van je kaartje om te profiteren van deze kortingsacite: BOXXtol2021
We hopen je daar te zien! Er is maar een beperkt aantal tickets verkrijgbaar, dus wees er snel bij want: OP=OP

Up Lift

Hoe:

Je rent op je man af en springt op hem af! en hoopt dat hij je opvangt en dat hij gelijk recht schiet! Nee zo werkt het niet jongens 🙂 maar je kan het altijd proberen… 😉 lukt het niet op deze manier doe dat het volgende : De Man en man, of de man en de vrouw staan recht met hun gezicht naar elkaar. De man/vrouw houdt zich vast aan de hals van de man en stapt met haar beide voeten in zijn handen. Zo heft hij haar omhoog. Hij/Zij klemt zicht stevig tegen hem aan en laat zich voorzichtig op zijn penis glijden. Nu kunnen jullie elkaar als een lift UP en naar laten bewegen.

Met dit standje vliegen jullie recht naar de zevende hemel. Maar opgelet:

Voordeel:

Het is een standje waar in je totale vertrouwen moet hebben in elkaar omdat de vrouw zicht totaal over moet geven aan de man. Doordat de vrouw de man nodig heeft voor hou vast aan zijn hoofd is het fijn als je elkaar vertrouwd.

Wist je dat:

Om deze lift niet te laten neerstorten, is het ook heel handig om een muur op te zoeken als steun? 🙂

Over jou

Vandaag hebben we leuke vragen die je elkaar kunt stellen om elkaar op te laten winden. Vandaag laten we alles aan de verbeelding over; deze vragen zijn een hint naar iets spannends. Met deze vragen komen jullie tot een sexy onderonsje en dat is vaak al genoeg om je partner op te winden. Dit zijn de vragen die je kunt gebruiken als je je partner wilt verleiden tot een spannende avond samen:

 1. Wil je graag dat ik dominant ben in bed?
 2. Wat heb je het liefst dat ik bij je doe in de slaapkamer?
 3. Wat vind je het mooist aan mijn lichaam?
 4. Wat zou je met me willen doen als je thuiskomt en mij naakt op bed aantreft?
 5. Raad eens welke kleur ondergoed ik draag?
 6. Wat zou je graag willen dat ik bij je doe?
 7. Wanneer heb je voor het laatst over me gedroomd?
 8. Heb je wel eens seks met mij gehad in een droom?
 9. Wat deed ik toen bij je?
 10. Vind je dat ik lekker kus?
 11. Wat vind je sexy aan mij?
 12. In welke kleding vind je me het meest sexy?
 13. Wat moet ik volgens jou vaker doen in bed?
 14. Wat is de meest erotische droom die je over mij hebt gehad?
 15. Zou je nu seks met mij willen?
 16. Hoe proef ik?
 17. In wat voor soort outfit zou je me willen zien?
 18. Wat zou je doen als je me naakt zou zien?
 19. Wat wil je nu met me doen?
 20. Waar wil je me kussen?
 21. Vind je me een goede kusser?
 22. Hoe goed vind je me in bed?
 23. Als je me maar op één plek kon aanraken, waar zou dat dan zijn?
 24. Mag ik een keer toekijken als je met jezelf speelt?
 25. Wat zou je willen dat ik meer in bed doe?
 26. Zou je willen dat ik voor je striptease?
 27. Wat zou je met me doen als je mij een hele dag voor jezelf zou hebben?
 28. Vind je het opwindend als ik geen ondergoed draag?
 29. Denk je ooit aan mij op een ongepaste manier?
 30. Is het verkeerd dat ik stoute gedachten over jou heb?
 31. Vind je dat ik er verleidelijk uitzie?
 32. Heb je ooit een natte droom over mij gehad?
 33. Als ik je ooit betrap op masturberen, zou je stoppen of zou je eindigen?
 34. Hoe smaken mijn lippen?

Over de fantasieën

Iedereen heeft bepaalde fantasieën als het aankomt op seks. Gebruik de vragen om te beginnen met sexting of vraag het face-to-face, als je het lef hebt. Dit zijn de vragen over seksuele fantasieën:

 1. Welke seksuele fantasie zou je nog willen vervullen?
 2. Wat is je grootste seksuele fantasie?
 3. Zou je ooit een trio willen hebben?
 4. Welk standje wil je nog een keer proberen?
 5. Fantaseer je wel eens over mij?
 6. Zou je ooit eens SM willen proberen?
 7. Als je met een bekend persoon seks kon hebben, wie zou dat dan zijn?
 8. Zou je wel eens buitenseks willen hebben?
 9. Zou je het ooit eens anaal doen?
 10. Zou je ooit een trio willen?
 11. Heb je het ooit in het openbaar willen doen?
 12. Zou je ooit bondage willen proberen?
 13. Zou je het in een paskamer durven te doen?
 14. Wil je het op een openbare plaats doen?
 15. Zou je ooit een orgie hebben?
 16. Zou je ooit een sekstape willen maken?
 17. Welke standjes zou je willen proberen?
© 2021 TOYBOXX.nl